За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Разположение

Хотел Reina Isabel & Spa **** е градски хотел, в столицата на Гран Канария - Лас Палмас. Местоположението прави хотела по-специален: то е на плажа на Плая де Лас Кантерас и в градския център, много близо до пристанището и търговските зони и на 25 километра от летището. Хотелът е пострен през 1964 г. и наскоро е реновиран. 

Киносалон El Muelle е на 5 минути пеша от BULL Reina Isabel & SPA, а до голф игрището Las Palmas може да се стигне за 8 минути с кола. 

В стаите

Хотелът разполага с 225 стаи със фантастична гледка към океана или към града. Всички стаи са оборудвани с климатична инсталация, минибар, сейф (срещу заплащане), телефон, сателитна ТВ, балкон, вана с принадлежности и сешоар. 

На територията на хотела

Reina Isabel се намира на плажа Лас Кантерас в Лас Палмас. Предлага басейн на покрива си, безплатен спа център с фитнес зала и слънчева тераса с изглед към Атлантическия океан. Осигурени са безплатен паркинг и WiFi. Всички стаи в хотел Reina Isabel разполагат с климатик и балкон. Във всяка има телевизор с плосък екран със сателитни канали и самостоятелна баня със сешоар. Хотелът сервира закуска на шведска маса, която включва пенливо вино кава, водка и пресен портокалов сок. Вечерята е на шведска маса, има и а ла карт ресторант. Удобствата в хотела се допълват от бар край басейна и плажен бар с тераса. На плажа могат да се предоставят чадъри, хавлии и шезлонги за безплатно ползване. 

Хранене

Restaurante Summum, разположен на осмия етаж на хотел Reina Isabel & Spa, в Лас Палмас де Гран Канария, с изключителна панорамна гледка към Плая де Лас Кантерас, е основният кулинарен акцент. Това е ресторант, където можете да се насладите на приятен обяд или вечеря.

Работно времe:
от 13:00 до 00:30, неделя - почивн ден.

Историята на ресторанта започва преди 50 години с откриването на хотел Reina Isabel & Spa ****.
По онова време той предоставя на хотела а-ла-карт ресторант, наречен La Parrilla. 

Terraza La Marina, бар Fiesta и ресторант Roma
В хотел Reina Isabel & Spa ****  се предлагат други възможности за закуски, обеди и вечери в хотела.

В Terraza La Marina, разположен на приземния етаж на хотела, с директен достъп до Плая де Лас Кантерас, където има хамаци и чадъри, ще можете да вземете кафе с традиционно приготвени сладкиши, обяд на първа линия на плажа или питие или коктейл по залез.

Барът Fiesta е разположен на осмия етаж на хотела до плувния басейн, където могат да се наблюдават зрелищни залези и е идеален за аперитив или лека закуска по всяко време на деня, докато се отпускате или се наслаждавате на Слънцето. 

Плаж

Хотелът е на брега на плажа Плая де Лас Кантерас - 3 км дълга плажна ивица от златист пясък. Пред хотела има чадъри и шезлонги, зачислени към неговата собственст.

Типичен градски плаж, Плая де лас Кантерас е много дълга ивица от златист пясък, разположен точно в сърцето на Лас Палмас де Гран Канария. Дълъг повече от 3 километра, той е популярен избор както за туристите, така и за жителите на града и е защитен от естествен риф, наречен La Barra. Това позволява на посетителите да се насладят на плуване в спокойни води, докато сърфистите могат да практикуват в южния край. Хората предпочитат този фантастичен плаж, защото той има идеални условия за всякакви водни спортове, осигурява безопасна пясъчна среда за семействата и е просто чудесно място за отдих на Слънце.

Покрай плажа е оживената крайбрежна алея Paseo de las Canteras, където ще намерите много магазини, ресторанти на открито, снек-барове и кафенета.

Оценки и коментари